07/12/2023

Miksi valita jenkkikaappi?

Jenkkikaapit ovat epäilemättä suosittu valinta - myös Pohjoismaissa. Tätä jääkaappi-pakastintyyppiä kannattaa tarkastella tarkemmin, jos kaipaat suurempaa kapasiteettia ja tyylikästä ulkonäköä.

VCF 14179 X FD NoFrost

Jenkkikaapit ovat suosittu jääkaappityyppi, jolle on ominaista niiden suuri koko ja kaksiovinen rakenne. Yhteistä niille kaikille on, että ne vaativat enemmän tilaa keittiössä kuin perinteiset jääkaapit.

EICO:n valikoimasta löytyy Vestfrostin VCF 14179 X FD NoFrost, vapaasti seisova jääkaappipakastin, jossa on ranskalaiset ovet. Tämäntyyppisessä jääkaappi-pakastimessa jääkaappiosa sijaitsee ylhäällä ja pakastinosa alhaalla. Nimi ranskalaiset ovet tulee siitä, että kaapin ovet avautuvat ranskalaisten ovien tavoin. Useimmat ovat luultavasti törmänneet jenkkikaappiin, mutta ranskalaisoviset jääkaappi-pakastimet ovat suhteellisen uusia Suomessa.

Jenkkikaapin edut

Yksi jenkkikaappien suurimmista eduista on niiden suuri kapasiteetti. Niissä on runsaasti tilaa säilyttää suuria määriä ruokaa ja juomia, joten ne ovat suosittu valinta suurperheille tai niille, jotka viettävät usein juhlia ja illanistujaisia. 

Toisin kuin side-by-side-jääkaapeissa, joissa jääkaappi on yleensä toisella puolella ja pakastin toisella, ranskalaisovinen ratkaisu antaa paremman yleiskuvan kaapin sisällöstä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että hyvällä organisoinnilla löydät nopeasti ja helposti tarvitsemasi tuotteet. Vestfrostin VCF 14179 X FD NoFrost -kaapin jääkaappitilavuus on 322 litraa ja pakastintilavuus 166 litraa.

VCF 14179 X FD NoFrostin tärkeimmät ominaisuudet

0°C Fresh Zone

Tällä jäähdytysvyöhykkeellä, jonka lämpötila on noin 0 °C, elintarvikkeet säilyvät tuoreina jopa kolme kertaa pidempään kuin tavallisella jäähdytysosastolla. 

Sisätilojen teräsverhoilun yksityiskohdat

Kaapeissa, joissa on ylhäältäpäin sisätilat, on Steel Trim -teräsyksityiskohdat. Jääkaapin hyllyt ovat turvalasista ja läpinäkyvät laatikot Steel Trim -yksityiskohdilla. Kananmunahyllyt, voi- ja juustosäiliöt sekä pullonpitimet ovat kaikki vahvaa muovia yhdistettynä tyylikkäisiin Steel Trim -yksityiskohtiin. 

Super-Freeze-toiminto

Kytke Super-Freeze-toiminto päälle, kun pakastat suuria ruokamääriä. Kun pakastusprosessi on päättynyt, pakastin palautuu lähtötilanteeseen. Tämä voidaan tehdä joko automaattisesti tai manuaalisesti mallista riippuen. Nopean pakastuksen etuna on jääkiteiden muodostumisen minimointi, jolloin ruoan laatu säilyy.

NoFrost-tekniikka

Työläs sulatus kuuluu menneisyyteen. Sulatusjärjestelmä tekee sen automaattisesti vaikuttamatta pakastimen lämpötilaan. 

FreezerShield 

FreezerShieldin ansiosta pakastin toimii paikoissa, joissa lämpötila voi laskea jopa -15 °C:een. Tämän ominaisuuden ansiosta pakastimessa olevia pakasteita voidaan säilyttää turvallisesti ilman sulamista. 

Täysin automaattinen sulatus jääkaapissa

Jääkaappia ei enää tarvitse irrottaa pistorasiasta sulatusta varten. Sen sijaan tämä tapahtuu automaattisella sulatusjärjestelmällä jääkaapin vakiolämpötilassa. Tämä ei vaikuta elintarvikkeiden tuoreuteen. Sulamisvesi ohjataan jääkaapin takaosaan, jossa se haihtuu.

Löydät lähimmän jälleenmyyjän täältä  

 

VCF 14179 X FD NoFrost