06/27/2022

Minkä liesituuletinmallin valitsisin?

Erilaisia liesituuletinmalleja on lukemattomia, ja EICO-liesituulettimella saat keittiöllesi aivan erityisen ilmeen. Mutta mikä liesituuletintyyppi kannattaa valita?

NikolaTesla One

Liesituuletin on vain liesituuletin, eikö niin? Näin monet ajattelevat. Kuitenkin, sinulla on loistava tilaisuus saada keittiöösi tyyliä ja monipuolisuutta yhdellä laitteella, kun valitset viisaasti.

Oikea liesituuletin voi sen tärkeän tehtävän lisäksi, ilman suodattamisen, parantaa merkittävästi keittiösi tyylikkyyttä ja muotoilua.

Useita satoja liesituuletinmalleja

EICOn valikoimassa on yli 600 erilaista liesituuletinta. Löydät siis varmasti mallin, joka sopii juuri sinun keittiöösi sekä tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Sopivaa liesituuletinmallia valitessasi sinun tulee päättää, haluatko integroidun liesituulettimen (esimerkiksi kattoon tai pöytään), seinään asennettavan liesituulettimen, vapaasti roikkuvan liesituulettimen vai pienemmän liesituulettimen.

Integroitava liesituuletin

Integroitavalla liesituulettimella saat elegantin ratkaisun, joka ei vie huomiota keittiön muilta elementeiltä. EICO tarjoaa integroitavia liesituulettimia, jotka on sisäänrakennettu induktioliesitasoon, keittiöelementtiin tai kattoon. Keittotasoon integroidut liesituulettimet edustavat uraauurtavaa ja ainutlaatuista alasvirtaustekniikkaa, joka imee tehokkaasti käryn ja hajut ruokaa valmistettaessa.

Katso lisää: Kaikki integroitavat liesituulettimet

Seinään kiinnitettävät liesituulettimet

Seinään kiinnitettävä liesituuletin on täydellinen ratkaisu sinulle, joka haluat keittiön, jossa on selkeä ja erottuva ilme. Nämä liesituuletinmallit ovat pääosin perinteisesti seinälle asennettavia malleja tai kaltevia liesikupuja. Molemmat mallit edustavat designlinjaa, joka vangitsee katseen ja antaa keittiölle särmää.

Katso lisää: Kaikki seinään kiinnitettävät liesituulettimet

Vapaasti riippuva liesituuletin

Vapaasti riippuvan liesituulettimen avulla voit leikitellä keittiön suunnittelulla ja lisätä keittiöösi kauniin ja tyylikkään elementin. Vapaasti riippuvia malleja on kahta eri tyyppiä: voit valita langoilla ripustettavan mallin, mikä tarkoittaa, että liesituuletin roikkuu ohuissa metallilangoissa. Voit myös valita mallin, jossa liesituuletin riippuu kokonaisuudessaan katosta. Tällainen malli toimii erinomaisena designmausteena keittiöön.

Katso lisää: Kaikki vapaasti riippuvat liesituulettimet

Pienet liesituulettimet

Jos sinulla on pieni keittiö, jossa on rajoitetusti tilaa, tarvitset tilaystävällisen ratkaisun. Pienessä tilassa riittää pienempi teho, sillä tarvittava imuteho ja kapasitetti ovat yleensä pienissä keittiöissä vähäisempiä. Kompakti liesituuletin on ratkaisu, joka ei vie liikaa huomiota muilta keittiön elementeiltä.

Katso lisää: Kaikki pienet liesituuletinmallit

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen mallin valitset, voit luottaa EICO:n liesituulettimiin, joissa yhdistyvät muotoilu ja toimivuus. EICO-liesituulettimet tuovat tyylikkään ja toimivan ratkaisun keittiöösi.

Tutustu EICOn 600 liesituuletinmalliin