Näin puhdistat vapaasti sijoitettavan kylmälaitteen

Olemme koonneet sinulle vinkkejä, joiden avulla puhdistat helposti vapaasti seisovan Vestfrost jääkaappipakastimen.

Vestfrost

Aloita kytkemällä virta pois kaapista ennen puhdistamista. Voit pyyhkiä kaapin sisä- ja ulkopuolelta pehmeällä liinalla tai sienellä, joka on kasteltu lämpimällä saippuavedellä. Lauhdutin tulee puhdistaa harjalla vähintään kahdesti vuodessa energiansäästön ja tehokkuuden lisäämiseksi.

Jos jääkaappipakastimessa on automaattinen sulatus, sulatusvesi valuu kaapin takaseinässä olevan tyhjennysaukon kautta kompressorin yläpuolella olevaan astiaan, josta se haihtuu. Tarkista säännöllisesti, ettei tyhjennysaukko ole tukossa, jotta vesi pääsee valumaan vapaasti astaiaan saakka. Kanavan puhdistamiseen voit käyttää kaapon mukana toimitettua puhdistustikkua tai terävää neulaa tai vastaavaa. jotta saat kanavan auki veden vapaata kulkua varten.

Pakastinosan sulatus jääkaappipakastimessa

Pakastimeen muodostuva jää tulee poistaa vähintään kaksi kertaa vuodessa tai viimeistään, kun n. 5 mm paksu jääkerros on muodostunut pakastimeen. Jää heikentää kaappisi tehoa. Käytä jään poistoon kaapin mukana tulevaa muovikaavinta. Älä koskaan käytä teräviä esineitä.

Päivä ennen pakastimen sulattamista, aseta termostaatti asentoon 5 varmistaaksesi, että kaikki pakasteet ovat täysin jäässä.

Aloita varsinainen sulatus katkaisemalla kaapin virta ja vetämällä pistoke pistorasiasta ja jättämällä pakastimen ovi auki. Ota pakasteet ulos, kääri ne paksuun paperikerrokseen ja säilytä kylmässä.

Voit nopeuttaa sulatusta asettamalla pakastimeen kuumaa vettä sisältäviä kulhoja. Kun jää on sulanut, kuivaa sulatusvesi ja pakastimen sisäosat perusteellisesti, kytke virta uudelleen päälle ja aseta termostaatti maksimiasentoon.

Nyt voit taas nauttia puhtaasta jääkaappipakastimestasi.

Tutustu koko Vestfrost valikoimaan täällä