Beat tuo väriä liesituuletinmaailmaan

Uusi trendi valloittaa skandinaavista keittiösuunnittelua. Värit ovat tulleet laitevalikoimiin ja meistä useammat uskaltavat tehdä rohkeita valintoja keittiön sisustuksen suhteen. Värikkäissä keittiöissä piste iin päälle on tehokas ja persoonallinen liesituuletin. Tässä kuvaan astuu italialaisen Faberin liesituuletinmalli Beat.

Beat

Vaikka edelleen osa meistä arvostaa "valkoista ja mustaa" keittiötä, toiset taas ovat siirtymässä värikkäämpään maailmaan. Keittiöteollisuus tarjoaa siksi joka vuosi uusia, värikkäämpiä vaihtoehtoja ja myös liesituuletin seuraa tässä mukana.

Italialainen Faber on menestynyt uuden Beat-liesituulettimen lanseerauksessa. Juuri Beat on hyvä esimerkki liesituulettimesta, joka on vastakohta sille, että liesituulettimien tulee olla neutraaleja.

- Beat on moderni ja tyylikäs liesituuletin, joka sopii hyvin nykypäivän skandinaaviseen keittiöön. Laitteessa on virtaviivainen ulkoasu ja design, joka muistuttaa valaisinta. Beat on saatavilla seitsemässä trendikkäässä värivaihtoehdossa: matta musta, matta valkoinen, matta tummanharmaa, matta puuterisininen, matta beige, ruostumaton teräs sekä kiiltävä musta. Beat tuo keittiöön särmää ja persoonallisuutta ja liittyy näin muiden trendikkäiden liesituulettimien joukkoon, joiden valmistajat ovat alkaneet leikitellä väripaletilla enemmän kuin olemme tähän mennessä nähneet, sanoo EICO:n CSO Niels Poulsen.

Muita EICO:n liesituuletinmalleja, joissa uudet, jännittävät värit ja vaihtoehtoiset materiaalivalinnat ovat keskiössä, ovat Chloé, Shining, Luna sekä Sweet. Nämä liesituulettimet tarjoavat uusia värejä ja materiaaleja, kuten kuparia, norsunluuta, terrakottaa ja alumiinia.

Tehokas ja hiljainen

Älykäs muotoilu ja trendikkäät värit eivät tietenkään ole kaikki kaikessa. Beatissa ei ole säästelty myöskään tehokkuudessa tai teknisissä yksityiskohdissa. Beatilla on erinomainen imukyky, sisältäen ns. "intensiivisen nopeuden" jopa 720 m3/h. Nopeus mahdollistaa moottoreiden käymisen täydellä teholla kuusi minuuttia, kun tarvitaan erityisen tehokasta ilmanpoistoa. Tämä on yleensä harvinaista tämän hintakategorian laitteelle. Kaksi LED-valoa varmistavat myös keittotason optimaalisen valaistuksen.