05/30/2022

Beat tuo väriä liesituuletinmaailmaan

Uusi trendi valloittaa skandinaavista keittiösuunnittelua. Värit ovat tulleet laitevalikoimiin ja meistä useammat uskaltavat tehdä rohkeita valintoja keittiön sisustuksen suhteen. Värikkäissä keittiöissä piste iin päälle on tehokas ja persoonallinen liesituuletin. Tässä kuvaan astuu italialaisen Faberin liesituuletinmalli Beat.

Beat

Kyseessä ei ole "värikäs valaisin", mutta silti ollaan osittain samassa kategoriassa. Jos jonkin asian, niin keittiön persoonallisuuden ja värikkyyden tanskalaiset ovat omaksuneet viime vuosina. Edelleen osa meistä arvostaa "valkoista ja mustaa" keittiötä, toiset taas ovat siirtymässä värikkäämpään maailmaan. Keittiöteollisuus tarjoaa siksi joka vuosi uusia, värikkäämpiä vaihtoehtoja ja myös liesituuletin seuraa tässä mukana.

Italialainen Faber on menestynyt uuden "Beat" liesituulettimen lanseerauksessa. Juuri Beat on hyvä esimerkki liesituulettimesta, joka on vastakohta sille, että liesituulettimien tulee olla neutraaleja ja vain mustavalkoisia.

- Beat on moderni ja tyylikäs liesituuletin, joka sopii hyvin nykypäivän skandinaaviseen keittiöön. Laitteessa on virtaviivainen ulkoasu ja se antaa korkeatasoisen design vaikutelman epämuodollisella eleganssilla, jota korostaa neljän trendikkään värivaihtoehdon valikoima: matta musta, matta valkoinen, matta tummanharmaa ja matta puuterisininen. Beat tuo keittiöön särmää ja persoonallisuutta ja liittyy näin muiden trendikkäiden liesituulettimien joukkoon, joiden valmistajat ovat alkaneet leikitellä väripaletilla enemmän kuin olemme tähän mennessä nähneet, sanoo EICO:n CSO Niels Poulsen.

Muita EICO:n liesituuletinmalleja, joissa uudet, jännittävät värit ja vaihtoehtoiset materiaalivalinnat ovat keskiössä, ovat Chloé, Shining, Luna sekä Sweet. Nämä liesituulettimet tarjoavat uusia värejä ja materiaaleja, kuten kuparia, norsunluuta, terrakottaa ja alumiinia.

Tehokas ja hiljainen

Älykäs muotoilu ja trendikkäät värit eivät tietenkään ole kaikki kaikessa. Beatissa ei ole säästelty myöskään tehokkuudessa ja herkullisissa teknisissä yksityiskohdissa. Beatilla on erinomainen imukyky, sisältäen ns. "intensiivisen nopeuden" jopa 720 m3/h. Nopeus mahdollistaa moottoreiden käymisen täydellä teholla kuusi minuuttia, kun tarvitaan erityisen tehokasta ilmanpoistoa. Tämä on ehdottomasti harvinaisuus tämän hintakategorian laitteelle. Kaksi LED-valoa varmistavat myös keittotason optimaalisen valaistuksen ja Beat saavuttaa A-energiamerkinnän, joka vahvistaa alhaisen ja ympäristöystävällisen energiankulutuksen.

Viimeiset 25 vuotta EICO on vastannut Faberista, joka on nykyään maailman toiseksi suurin liesituuletinvalmistaja – sen ohittaa vain Elica, josta EICOlla on jakeluvastuu myös pohjoismaisella tasolla.

Löydä keittiöunelmiisi sopiva Beat liesituuletin täältä