05/30/2022

Kaasukeittotason viisi parasta ominaisuutta

NikolaTesla Flamen tultua EICO:n vuoden 2022 tuotevalikoimaan haluamme kiinnittää entistä enemmän huomiota kaasuliesitason etuihin ruoanvalmistuksessa. Olemme koonneet viisi parasta hyötyä, jotka on hyvä tietää jos harkitset kaasuliesiosan ostamista.

NikolaTesla Flame

NikolaTesla Flamen pieni bonus on se, että siinä on integroitu liesituuletin samassa laitteessa. Tämä antaa sinulle entistä enemmän vaihtoehtoja keittiön sisustamiseen.

# 1: Salamannopea lämmitys

Käyttäessäsi kaasutasoa sinun ei tarvitse odottaa keittoalueen lämpenemistä. Saat vaikuttavan lyhyen lämpenemisajan ja voit myös aloittaa ruoanvalmistuksen erittäin nopeasti. Kypsennyksen aikana on myös helppoa säätää lämpötilaa tarkasti. Kun ruoka on valmista, voit jättää kattilat ja pannut lämmitysalueelle, sillä kaasukeittotason poltin jäähtyy nopeasti.

 

# 2: Lämmön jakautuminen toimii varmasti   

Jos olet perehtynyt edes hieman ruoanvalmistamiseen, tiedät, että on varsin mukavaa, että lämpö jakautuu tasaisesti keittoastian pintaan ruokien. Tässä kaasuliesitaso on parhaimmillaan. Kaasulieden poltin ja aito tuli varmistavat,  että lämpö jakautuu tasaisesti kattiloiden ja pannujen alle. Sinun ei tarvitse miettiä, pitäisikö ruokaa kypsentää enemmän keittoastian toisella reunalla. Unohda tämä ja  nauti ruoan tasaisesta valmistamisesa.

 

# 3: Edulliset käyttökustannukset

Kun hankit kaasuliesitason, ota huomioon sen vaatima kytkentä. Tarkista ensin, onko mahdollista liittää uusi kaasutaso kaasuverkkoon. NikolaTesla Flamen mukana tulee suuttimet maakaasulle ja pullokaasulle. Maakaasusuuttimet ovat tehdasasennettuja. Kaasun avulla voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä, koska kaasun hinta on alhaisempi kuin sähkön hinta.

 

# 4: Helppo puhdistus

NikolaTesla Flamen integroidun liesituulettimen puhdistaminen ei ole hankalaa. Rasvasuodatin ja keraamiset kierrätyssuodattimet voidaan poistaa yläpuolelta vaivattomasti. Rasvasuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa ja kierrätyssuodattimet kuumentaa uunissa. Mahdolliset läikkyneet nesteet kerätään talteen ja ne voidaan tyhjentää tyhjennysventtiilin avulla. Kaikki tämä auttaa varmistamaan hyvän hygienian ruoanlaitossa ja keittiössäsi.

 

#5 Ei tarvetta erityisille keittoastioilleKun valitset kaasuliesitason, sinun ei tarvitse hankkia uusia kattiloita ja paistinpannuja, jotka sopisivat yhteen kaasutason kanssa. Voit käyttää kaikenlaisia keittoastioita huoletta. 

Haluatko tutustua NikolaTesla Flame-kaasutasoon tarkemmin?

Saat lisätietoja ja löydät lähimmän jälleenmyyjäsi täältä.