Kaasukeittotason viisi parasta ominaisuutta

Olemme koonneet viisi tärkeintä ominaisuutta, jotka kannattaa ottaa huomioon, jos kaasuliesitason hankinta on suunnitelmissasi.

NikolaTesla Flame

NikolaTesla Flamen bonus on se, että siinä on integroitu liesituuletin samassa laitteessa. Tämä antaa sinulle entistä enemmän vaihtoehtoja keittiön sisustamiseen.

 

# 1: Salamannopea lämmitys

Käyttäessäsi kaasutasoa sinun ei tarvitse odottaa keittoalueen lämpenemistä. Keittoalue lämpenee salamannopeasti ja voit aloittaa ruoanvalmistuksen lähes heti. Kypsennyksen aikana lämpötilaa voidaan myös säätää erittäin tarkasti. Kun ruoka on valmista, voit jättää kattilat ja pannut lämmitysalueelle, sillä kaasukeittotason poltin jäähtyy nopeasti.

# 2: Lämmön jakautuminen toimii varmasti   

Kaasulieden poltin ja aito tuli varmistavat,  että lämpö jakautuu tasaisesti kattiloiden ja pannujen alle. Sinun ei tarvitse miettiä, pitäisikö ruokaa kypsentää enemmän keittoastian toisella reunalla. Unohda tämä ja  nauti ruoan tasaisesta valmistamisesa.

# 3: Edulliset käyttökustannukset

Kun hankit kaasuliesitason, ota huomioon sen vaatima kytkentä. Tarkista ensin, onko mahdollista liittää uusi kaasutaso kaasuverkkoon. NikolaTesla Flamen mukana tulee suuttimet maakaasulle ja pullokaasulle. Maakaasusuuttimet ovat tehdasasennettuja. Kaasun avulla voit säästää rahaa pitkällä aikavälillä, koska kaasun hinta on alhaisempi kuin sähkön hinta.

# 4: Helppo puhdistus

NikolaTesla Flamen integroidun liesituulettimen puhdistaminen on helppoa. Rasvasuodatin ja keraamiset kierrätyssuodattimet voidaan poistaa yläpuolelta vaivattomasti. Rasvasuodatin voidaan pestä astianpesukoneessa ja kierrätyssuodattimet kuumentaa uunissa. Mahdolliset läikkyneet nesteet kerätään säiliöön talteen ja ne voidaan tyhjentää tyhjennysventtiilin avulla. Kaikki tämä auttaa varmistamaan hyvän hygienian ruoanlaitossa ja keittiössäsi.

#5 Ei tarvetta erityisille keittoastioille

Kun valitset kaasuliesitason, sinun ei tarvitse hankkia uusia kattiloita ja paistinpannuja, jotka sopisivat yhteen kaasutason kanssa. Voit käyttää kaikenlaisia keittoastioita huoletta. 

 

Haluatko tutustua NikolaTesla Flame-kaasutasoon tarkemmin?

Saat lisätietoja ja löydät lähimmän jälleenmyyjäsi täältä.