Miten liesitasoon integroitu liesituuletin toimii?

Jos etsit tyylikästä ja huomaamatonta liesituuletinratkaisua keittiöösi, liesitasoon integroitu liesituuletin saattaa olla ihanteellinen ratkaisu sinulle.

Liesitasoon integroidut liesituulettimet

Liesitaso integroidut liesituulettimet tarjoavat tyylikkäitä ratkaisuja, jotka mahdollistavat keittiön suunnittelun täysin omien toiveiden mukaisesti. Lisäksi ne edustavat modernia teknologiaa, joka yhdistää korkean energiatehokkuuden ja alhaisen äänitason, mikä nostaa ne usein asiakkaiden toivelistojen kärkeen.

Innovatiivista keittiöteknologiaa

Toisin kuin perinteiset liesituulettimet, jotka imevät höyryä ja käryä ylöspäin, liesituulettimella varustetut liesitasot imevät höyryä ja käryä alaspäin kattiloista ja pannuista ennen höyryn nousemista ilmaan.

Liesituulettimella varustetuissa liesitasoissa tekniikka toimii siten, että ilmaan kohdistuva vetovoima alaspäin on voimakkaampi kuin kattiloiden ja pannujen lämpönoste. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tuulettaa ulos, voit valita huoneilmaan palauttavan liesituuletinmallin, joka käyttää kierrätyssuodatinta ilman puhdistamiseen.

Suurimmassa osassa valikoimamme tuotteita on automaattitoiminto, joka kytkee liesituulettimen päälle, kun aloitat ruoanlaiton. Toimintoa kutsutaan autoaspiraatioksi ja se varmistaa, että liesituulettimen imuteho säätyy automaattisesti riippuen käytössä olevien keittolevyjen lukumäärästä.

Keittäminen liedellä, jossa on integroitu liesituuletin tuottaa vähemmän ruoan hajua ja höyryä, mikä tarkoittaa myös sitä, että sisäilma sekä keittoalueen lähellä olevat huonekalut ja tekstiilit pysyvät puhtaampina.

 

Tarvitsetko apua oikean liesitaso integroidun liesituulettimen valinnassa?

Täältä saat vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin sekä voit tutustu valikoimamme malleihin: 

Osto-opas: Liesitasot integroidulla liesituulettimella »

Katso kaikki valikoimamme liesitasot liesituulettimella »