07/13/2023

Näin valitset liesituulettimen keittiösaarekkeeseen

Haaveiletko keittiösaarekkeeseen integroidusta liesitasosta, mutta et tiedä, mikä liesituuletinmalli sopii parhaiten tähän ratkaisuun? EICOlla on laaja valikoima erilaisia liesituulettimia, jotka näyttävät tyylikkäiltä yhdessä keittiösaarekkeen kanssa.

Beat BK Gloss

Keittiösaarekkeet ovat tuoneet keittiösuunnitteluun uusia ulottuvuuksia, tehden siitä hyvin suositun elementin myös pohjoismaisissa keittiöissä. Yhä useammin keittiösaarekkeeseen integroidaan liesitaso, mikä mahdollistaa myös kokkaajan sosiaalisen kanssakäymisen muiden huoneessa olevien henkilöiden kanssa. Mutta millainen liesituuletin sopii parhaiten keittiösaarekkeeseen?

Illusion

Kattoon integroitava liesituuletin

Liesituuletin, joka integroidaan kattoon, tarjoaa aikaa kestävän ja huomaamattoman ratkaisun. Sen moottori voidaan joissakin malleissa sijoittaa ulkoisesti esim. katon rakenteisiin, mahdollistaen liesituuleettimen erittäin hiljaisen toiminnan. Kattoon integroitavat liesituuletinmallit sopivat erinomaisesti niille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja toimivuutta ilman, että se rajoittaa näkyvyyttä tai työskentelytilaa liesitason ympärillä. Kattoliesituulettimet sulautuvat saumattomasti keittiön ilmeeseen, tuoden siihen ripauksen modernia ja minimalistista tyyliä. 

 

Katso esimerkkejä kattoliesituulettimista täältä:

Interstellar

Vaijereilla riippuva liesituuletin

Toinen fiksu ratkaisu ovat vaijereilla riippuvat liesituulettimet, joiden ulkonäkö on usein muotoilullisempi - todellinen sisustuselementti, joka yhdistää sekä ilmanpuhdistus- että valaistustoiminnot.

Liesituulettimen ei tarvitse olla tylsä. Päinvastoin, sitä voi käyttää keittiön koristeellisena elementtinä - laadusta ja tärkeistä teknisistä ominaisuuksista tinkimättä. Ohuet ja huomaamattomat vaijerit antavat tilaa leikitellä muodoilla, ja vaijerilla riippuva liesituuletin voi olla veistoksellinen elementti keittiön keskellä.

Hyvä esimerkki liesituulettimen ja valaisimen yhdistelmästä on Interstellar, joka näyttää aivan kattokruunulta (kuvassa). Dim-Light-toiminnolla voit säätää liesituulettimen LED-valaistusta, kun taas Tune White -toiminnolla säädät valon värin lämpötilaa viileästä lämpimään.

Katso esimerkkejä vaijereilla riippuvista liesituulettimista täältä:

Phantom Shift

Liesitaso integroidulla liesituulettimella

EICO tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman induktiotasoja, joissa on integroitu liesituuletin. Valikoimassamme on ainutlaatuisia malleja, kuten tanskalaista designia edustavat Phantom-liesitasot ja suositut italialaiset NikolaTesla-mallit.

Valitsemalla integroidulla liesituulettimella varustetun induktiotason, saat keittiöösi tehokkaan ja tyylikkään ratkaisun, joka muuttaa tilan käyttöä merkittävästi. Ei enää huolta siitä, mahtuuko liesituuletin seinälle tai kattoon – innovatiivinen ratkaisu yhdistää keittotason ja liesituulettimen yhdeksi, huomaamattomaksi kokonaisuudeksi, joka voidaan integroida saumattomasti saarekkeen työtasoon. Tämä integraatio tarjoaa myös sujuvan käyttökokemuksen sekä parhaan mahdollisen imutehon ja energiatehokkuuden. All-in-one-ratkaisu, joka pitää keittiön ilman raikkaana, minimoiden höyryjen leviämisen tilassa.

Katso esimerkkejä liesistä integroidulla liesituulettimella täältä: