07/13/2023

Näin valitset liesituulettimen keittiösaarekkeeseen

Haaveiletko keittiösaarekkeesta, mutta et tiedä, mikä liesituuletin sopii tähän keittiöratkaisuun? EICOlla on laaja valikoima erilaisia liesituulettimia, jotka näyttävät tyylikkäiltä saarekkeessa.

Beat BK Gloss

Keittiösaareke avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet keittiösuunnitteluun, minkä vuoksi siitä on tullut erittäin suosittu elementti pohjoismaisissa keittiöissä. Liesitaso sijoitetaan yhä useammin keittiösaarekkeeseen, koska silloin ruokaavalmistava osapuoli voi helposti olla vuorovaikutuksessa ja seurustella muiden huoneessa olevian kanssa. Mutta millainen liesituuletin sopii parhaiten keittiösaarekkeeseen?

 

Illusion

Kattoon integroitava liesituuletin

Kun liesituuletin sijoitetaan huomaamattomasti kattoon, saat varmasti ajattoman asennuksen. Moottori voidaan asentaa kattoon tai piilottaa katon sisään, joten voit räätälöidä sen keittiöösi sopivaksi. Kattoon kiinnitetty liesituuletin on tarkoitettu niille, jotka haluavat tyylikkään asennuksen, joka ei aiheuta ongelmia työskentelykorkeuden kanssa, vaikka olisit kuinka pitkä. Kattoliesituulettimet eivät vie huomiota keittiössä, vaan antavat siistin ja minimalistisen ilmeen. Siksi meillä on laaja valikoima eri kokoja ja värejä, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan kattoliesituulettimen.

Katso esimerkkejä kattoliesituulettimista täältä:

Interstellar

Vaijereilla riippuva liesituuletin

Toinen fiksu ratkaisu ovat vaijereilla riippuvat liesituulettimet, joiden ulkonäkö on usein muotoilullisempi - todellinen sisustuselementti, joka yhdistää sekä ilmanpuhdistus- että valaistustoiminnot.

Liesituulettimen ei tarvitse olla tylsä. Päinvastoin, sitä voi käyttää keittiön koristeellisena elementtinä - laadusta ja tärkeistä teknisistä ominaisuuksista tinkimättä. Voit tehdä tämän esimerkiksi valitsemalla yhden vaijereilla ripustettavista liesituulettimistamme. Ohut ja huomaamaton vaijeri antaa tilaa leikitellä muodoilla, ja vaijerilla riippuva liesituuletin voi olla veistoksellinen elementti keittiön keskellä.

Hyvä esimerkki on Interstellar, joka voi kaukaa katsottuna näyttää kattokruunulta. Se on kuitenkin paljon muutakin kuin vain kaunis valaistus. Dim-Light-toiminnolla voit säätää liesituulettimen LED-valaistusta, kun taas Tune White -toiminnolla säädät valkoisuutta viileästä lämpimään.

Katso esimerkkejä vaijereilla riippuvista liesituulettimista täältä:

Phantom Shift

Innovatiivinen ratkaisu keittiösaarekkeeseen - liesitaso integroidulla liesituulettimella

EICOlla on markkinoiden laajin valikoima induktiotasoja, joissa on liesituuletin integroituna. Meillä on esimerkiksi omia tanskalaisittain suunniteltuja Phantom-malleja tai italialaisia NikolaTesla-malleja. Valitsemalla liesituulettimella varustetun keittotason saat tehokkaan ja ehdottoman tyylikkään ratkaisun, joka avaa keittiössäsi aivan uudenlaiset mahdollisuudet. Sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, että liesituulettimelle löytyy tilaa seinältä tai katosta. Keskitetty liesituuletin on integroitu täydellisesti itse keittotasoon. Se on hiljainen ja huippuluokkaa imun ja energiatehokkuuden suhteen. Asennuksen osalta keittotasossa on reuna, jonka avulla voit valita, upotetaanko liesituuletin työtasoon. Näissä all-in-one-ratkaisuissa poistoilmapuhallin sijaitsee itse keittotasossa ja imee höyryt alhaalta, mikä vähentää niiden leviämistä koko huoneeseen.

Katso esimerkkejä liesistä integroidulla liesituulettimella täältä: