Palkittu kaasuliesitaso integroidulla liesituulettimella

EICO lanseeraa italialaisen Elican palkitun NikolaTesla Flame- kaasuliesitaso-liesituulettimen osana valikoimaansa.

NikolaTesla Flame
NT flame awards

NikolaTesla Flame kaasuliesitaso integroidulla liesituulettimella on ensimmäinen laatuaan markkinoilla. Se yhdistää edistyksellisesti sekä ruoanvalmistuksen kaasulla että ilmanpoiston yhdessä ja samassa laitteeseen.

Jotkut saattavat ajatella, että kaasun käyttö ruoanlaitossa on jäänne menneisyydestä, mutta sen monet edut ovat pitäneet kaasukeittotasot relevantteina edelleen tänäkin päivänä. 

Ravitolatasoinen kokemus kotonasi

NikolaTesla Flame-kaasukeittotason on suunnitellut italialainen Fabrizio Crisà, joka on taidokkaasti yhdistänyt kaasukeittotason toimivuuden ja edut nykypäivän innovatiivisiin, integroituihin liesituuletinratkaisuihin, perinteitä kunnioittaen. Tämän ansiosta kuluttajat voivat nyt saada hieman enemmän luksusta arkeen, kun ruoanvalmistuksessa voidaan saavuttaa uusia gastronomisia tasoja kotoa käsin. NikolaTesla Flame erottuu liesitasojen joukosta modernilla ja elegantilla valurautasuunnittelullaan.

Liikuttaa ilmaa jopa 5,1 m/s

Tavoitteena NikolaTesla Flamea suunniteltaessa oli luoda ratkaisu, jossa kaasu ja ilmanvaihto toimivat yhdessä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaasukeittotason keskelle integroidun liesituulettimen imuteho on niin voimakas, että ilma liikkuu täydellä nopeudella 5,1 metriä sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että ruoanlaitosta syntyvä höyry ja käry imeytyvät välittömästi poistoputkeen, kuitenkaan kaasutason polttimen liekin voimakkuutta heikentämättä.

Muotoilun iloa

NikolaTesla Flame on tähän mennessä saanut peräti 9 palkintoa Euroopassa lanseerauksensa jälkeen, mukaan lukien Best of the Best for Innovative Interiors Iconic Awards 2021 -palkinnon.

NikolaTesla Flamen avulla Elica on tuonut menneisyyden parhaat puolet tulevaisuuteen ja varmistanut, että toimivuus on entistäkin parempi.