Phantom Shift: Tanskalaista muotoilua teknisillä huippuominaisuuksilla ja kauniilla yksityiskohdilla

EICOn Phantom-sarja erottuu kilpailijoistaan, paitsi eleganssilla ja estetiikalla myös erityisesti tekniikan suhteen. Phantom on tanskalaista muotoilua, jossa laatu, suorituskyky ja toiminnallinen muotoilu yhdistyvät.

Phantom Shift

Phantom Shiftin ansiosta kuluttajat saavat markkinoiden suurimman ilmankiertonopeuden 7,0 m/s sisäänrakennetulla moottorilla. Phantom Shiftissa on erinomainen tekniikka ja  markkinoiden alhaisin äänitaso 58dB(A) suurimmalla imuteholla. Phantom Shift on ajattomasti muotoiltu ja se kaunistaa skandinaavisia keittiöitä useiksi vuosiksi” sanoo Niels Poulsen, EICO:n CSO.

Pienillä yksityiskohdilla on merkitystä

Vaikka suorituskykyyn ja äänitasoon on kiinnitetty valtavan paljon huomiota, ei yksityiskohtia ole jätetty huomioimatta. Valkoinen näyttövalo on lisätty perinteisen punaisen valon sijaan, joka löytyy useista vastaavista laitteista. Valkoinen näyttövalo antaa tyylikkään ja elegantin ilmeen, ja sopii hyvin yhteen uunien näytön valon kanssa.

Monikäyttöiset tuotteet ovat tulleet jäädäkseen

"Yksi asia, johon olemme törmänneet tämän vuoden messuilla - ja joita kuluttajat tulevat näkemään tulevina vuosina paljon enemmän - ovat tuotteet, jotka tekevät arjesta älykkäämpää ja helpompaa meille kaikille. Useita toiminnallisuuksia yhdistettynä samaan laitteeseen. Phantom Shift on hyvä esimerkki tästä trendistä, joka on tullut jäädäkseen", sanoo Niels Poulsen.

Vähemmän on enemmän – fokuksena puhtaan selkeät linjat

Pitkän pandemiajakson aikana arjen prioriteetit ovat olleet meistä monien tarkastelun kohteena. Nämä ajatukset ovat myös vaikuttaneet siihen, miten suunnittelijat näkevät tulevaisuuden.

"Näemme hillityt sävyt ja selkeän muotokielen yhdisttetynä vain välttämättömään: muotoilua leimaavat selkeät linjat ja yksinkertaiset muodot, Niels Poulsen sanoo.

Phantom Shift on saatavilla sekä hormiin liitettävänä että ilmaa kierrättävänä versiona. Malli löytyy myös sekä suoralla että viistolla (Frame) etureunalla. 

 

Katso koko Phantom-sarja täältä.