05/30/2022

Q-BIC – persoonallinen liesituuletinmalli

EICO, yksi Tanskan johtavista kodinkoneiden valmistajista ja liesituulettimien markkinajohtaja, on ylpeä saadessaan esitellä Q-BIC -liesituuletinmalli jälleenmyyjille ja kuluttajille.

Q-BIC

Q-BIC liesituuletin ei ole mikä tahansa liesituuletin. Sisämoottorilla varustettu, seinään kiinnitettävä liesituuletin tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia keittiön persoonalliseen sisustukseen. 

Q-BIC - kolme yhdessä

Keittiö on monien kohtaamispaikka kotona kiireisessä arjessa. Keittiössä viihdytään ja vietetään yhdessä aikaa. Viihtyisyyden tulee näkyä myös keittiön sisustuksessa. Meillä onkin ilo esitellä EICO:n ainutlaatuinen Q-BIC-liesituuletin. Se on laite, josta saat kolme tärkeää tekijää yhdessä - kauniin sisustuselementin keittiöösi, hyllyn keittiöön ja tietysti liesituulettimen.

 

"Olemme lisänneet valikoimaamme ainutlaatuisen Q-BIC liesituulettimen, joka erilaisella muotoilullaan mahdollistaa kodin persoonallisen keittiön suunnittelun. Q-BIC ei ole vain liesituuletin, vaan se on myös hylly ja sisustuselementti keittiössä. Q-BIC on täydellinen tuote, jossa on mustat, sävytetyt lasihyllyt ja musta suodatinosa. 40 senttimetrin syvyisen liesituulettimen edessä on runsaasti tilaa ruoanvalmistukselle", sanoo Niels Poulsen, EICO:n myyntijohtaja.

 

Kaksinkertainen ilmanpoisto – enemmän vaihtoehtoja

Antrasiitinvärinen tuuletinmalli on valmistettu lakatusta teräksestä ja tummasta lasista. Lisäksi siinä on kaksinkertainen ilmanpoistoaukko, joka tarkoittaa, että se on varustettu 90° käännettävällä moottorilla, jonka ansiosta ilmanpoistoaukko voidaan sijoittaa joko liesituulettimen ylä- tai takaosaan. Taaksepäin suunnattua ilmanpoistoa käytettäessä koristehormin asentamista liesituulettimeen ei tarvitse tehdä, jolloin kokonaisuus on kauniimpi.

 

Kätevä toiminnallinen yksityiskohta

Lisäominaisuutena liesituuletin on varustettu hyllyillä sen molemmilla sivuilla. Saat tilaa ja mahdollisuuksia säilytykseen. Olipa kyseessä yrtit, kukat, suola- ja pippurisetit tai jotain täysin muuta, on sinun päätettävissäsi, mitä sailytät hyllyillä.
 

Lue lisä Q-BICistä täältä