Täydellinen liesituuletin New York -keittiötyyliin

Modular on Faberin uusin innovaatio, seinään asennettava liesituuletin, joka ei ainoastaan tehokkaasti ime ruoanlaiton höyryjä ja hajuja, vaan tarjoaa myös lisäsäilytystilaa.

Modular

Malli on suunniteltu joustavaksi moduulijärjestelmäksi, jota voidaan mukauttaa lisähyllymoduuleilla, jotka ovat ostettavissa erikseen. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa yhden, kaksi tai useamman hylly-yksikön ja yhdistää ne liesituulettimen kanssa. Näin voit luoda designelementin, joka sopii täydellisesti yhteen keittiösi ilmeen kanssa.

Modular

Liesituulettimen valoa voidaan himmentää puoleen tehoon luomaan täydellinen tunnelma. Vastaava valo löytyy hyllymoduuleista, ja kun järjestelmä on asennettu, kaikkia valoja voidaan ohjata yhdessä liesituulettimen ohjauksen kautta.

Modularin kehysrakenne on valmistettu metallista tyylikkäällä, mattamustalla viimeistelyllä, ja sävytetty lasi on ihanteellinen avohyllyille, jotka voivat kantaa jopa 15 kg. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden pitää suosikkimausteitasi tai keittiövälineitäsi käden ulottuvilla tai koristella keittiö omalla tyylilläsi. Olipa valintasi pelkkä liesituuletin tai kaksi, kolme tai ehkä useampi hyllymoduuli, järjestelmä sopii täydellisesti teolliseen New York -keittiötyyliin.

Modular

Liesituuletin on varustettu tehokkaalla moottorilla, joka tarjoaa imutehon 620 m³/h maksimissa ja 720 m³/h intensiivisellä sekä miellyttävän äänitason vain 64 dB. Se on 'headsafe' eli vain 35 cm syvä, mikä takaa hyvän työskentelytilan pään korkeudella liesituulettimen ympärillä.

Modular voidaan asentaa hormiin poistavaksi tai huoneilmaan palauttavaksi. Poiston voi johtaa suoraan taakse, mikä tarjoaa puhtaan ja minimalistisen lopputuloksen ilman näkyvää hormia.