Millaisia lisävarusteita voin ostaa viinikaappiin?

Jos haluat lisätä viinikaappiisi toiminnallisuutta, löydät verkkokaupastamme käytännöllisiä ja älykkäitä lisävarusteita.

viinikaappi

Voit ehostaa viinikaappiasi sekä käytännöllisillä että visuaalisesti miellyttävillä lisävarusteilla.

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme ja löydä juuri sinua kiinnostavat tuotteet. Tarjolla on muun muassa:

  • Hyllyt: Tarjoamme tammisia sekä pyökkisiä hyllyjä sekä vakiona että lisävarusteena. Näiden hyllyjen käsittelemätön puumateriaali estää ei-toivotut makuvaikutukset, jotka voivat syntyä esimerkiksi lakkakäsittelystä. Lisäksi puuhyllyt tuovat viinikaappiisi lämmintä, esteettistä ilmettä.
  • Lämpömittari: Mittaa viinikaappisi lämpötilan tarkasti. Oikea ja tasainen lämpötila on keskeinen tekijä viinin asianmukaisessa säilytyksessä, ja lämpömittarin avulla voit hallita sitä helposti.
  • Hydro-lämpömittari: Yhdistää lämpötilan ja kosteuden mittauksen. Viinit, jotka on suljettu korkkitulpalla, tulee säilyttää makuullaan 50-80 prosentin suhteellisessa kosteudessa, ja hydro-lämpömittari auttaa seuraamaan tätä.
  • Side-by-side-asennussarja: Mahdollistaa viinikaappien asentamisen oikeille etäisyyksille toisistaan, luoden yhtenäisen ulkonäön ja varmistaen samalla oikean säilytyslämpötilan.
  • Lisätarvikkeet: Kuten hyllyn etiketti, aktiivihiilisuodatin ja viinikaappien kahvat, jotka lisäävät käytännöllisyyttä ja viimeistelevät kaapin ulkonäön.

Käy verkkokaupassamme ja löydä nämä sekä muut tuotteet, jotka tekevät viinikaappisi käytöstä entistä nautittavampaa.