09/19/2022

Näin puhdistat ja huollat Vestfrostin MFG 95 -coolerin

Voit tehdä paljon pidentääksesi Vestfrost MFG 95 -coolerin käyttöikää. Tärkeimmät asiat, jotka voit tehdä säännöllisesti, ovat sulatus-, puhdistus- ja huolto-ohjeiden noudattaminen.

MFG 95

Näin sekä autat pidentämään laitteen käyttöikää että varmistat coolerin näyttävän mahdollisimman kauniilta ja tyylikkäältä.

MFG 95:n automaattinen sulatus

Sulatus tapahtuu automaattisesti. Sulavesi valuu putkea pitkin sulatusvesiastiaan, joka sijaitsee kompressorin vieressä. Vesi haihtuu astiasta kompressorin lämmön vaikutuksesta. 


Puhdistus

Ennen puhdistuksen aloittamista, irrota pistoke pistorasiasta. Puhdista kaappi haalealla vedellä, johon on lisätty hieman astianpesuainetta (veden lämpötila max. 65 astetta). Älä käytä puhdistusaineita, jotka voivat naarmuttaa. Käytä pehmeää liinaa. Pyyhi kaapista pesuaineen jäämät pois ja kuivaa kaappi huolellisesti. Älä koskaan käytä teräviä esineitä puhdistamiseen.

Oven ympärillä oleva tiivistenauha vaatii säännöllistä puhdistusta värjäytymisen välttämiseksi ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Käytä puhdasta vettä.

Tiivisteen puhdistamisen jälkeen kannattaa tarkistaa, sulkeutuuko ovi tiukasti.

Kompressorin kotelon alla olevasta lauhduttimesta ja kompressorista saat pölyn parhaisten pois imuroimalla. 

Hyllyjen irrottaminen

Hylly työnnetään ensin pohjaan asti ja kallistetaan sitten vinoon. Sen jälkeen saat vedettyä hyllyn ulos kaapista.

Lampun vaihto

Kaapissa on LED-lamput, jotka on mitoitettu kestämään tuotteen koko käyttöiän. Jos lamppuja on kuitenkin vaihdettava, ota yhteyttä huoltoon.

Haluatko lisää vinkkejä?  Katso MG95:n käyttöohje täältä