05/30/2022

Seitsemän hyvää syytä hankkia viinikaappi

On monia hyviä syitä hankkia viinikaappi - välittömän viinin makutekijän lisäksi säilyttämällä viini kauniilla ja eksklusiivisella tavalla.

viinikaappi Vestfrost

Hankkiessasi Vestfrost-viinikaapi varmistat, että viinisi säilyy parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme koonneet seitsemän hyvää syytä, miksi sinun kannattaa hankkia viinikaappi.

Syy # 1: Varmistat viineillesi optimaalisen mikroilmaston, joka vastaa myös viinintuottajan viinikellarin ilmastoa.

Syy # 2: Viinikaappi pystyy ylläpitämään tiettyä lämpötilaa ilman merkittäviä vaihteluita.

Syy # 3: Viinijääkaapin avulla suojaat viinisi valonsäteiltä, ​​jotka voivat vaikuttaa viinin aromeihin ja kypsymiseen. Kaikissa Vestfrostin viinikaapeissa kaapin ovessa on UV-lasi.

Tutustu viinikaappeihin täältä 

Syy # 4: Viinikaapin kanssa sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, onko tarjoilulämpötila oikea. Viinikaappi huolehtii siitä, joten voit keskittyä kaikkeen muuhun.

Syy # 5: Säilytä eri viinejä samassa viinikaapissa, kun siinä on useampi kuin yksi vyöhyke. Monissa viinikaapeissamme on kaksi ilmastovyöhykettä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit helposti säilyttää puna- ja valkoviinisi samassa viinijääkaapissa, niille molemmille oikeassa lämpötilassa.

Syy # 6: Onko viinikaappi äänekäs? Kuuluuko keittiössäni ylimääräistä melua? Lyhyesti,ei. Useimpien Vestfrost viinikaappien äänitaso on noin 40 dB (tai hieman alle). Voit verrata sitä 30 dB:n kuiskaukseen, kun taas normaali keskustelu on noin 60 dB.

Syy # 7: Viimeisenä muttei vähäisimpänä - viinijääkaappi tuo viinipullosi esille ainutlaatuisella tavalla, joka luo hieman ylimääräistä luksusta arkeen.

Bonuksena: Erillinen Hydro- ja hyllylämpömittari näyttää sekä jääkaapin lämpötilan että kosteuden. Näin sinun ei tarvitse avata kaappia liian usein ja vältät kaapin lämpötilan vaihtelut.

Korkea laatu - kohtuullinen hinta

Vestfrost viinijkaappi on Tanskassa valmistettu ja se tarjoaa korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan - vastinetta rahoillesi.

Vestfrostilla on 25 vuoden kokemus viinikaappien valmistuksesta. Pitkän ja vankan kokemuksen lisäksi viinikaapit ovat myös ravintola-alalla perusteellisesti testattuja, joka on laadun sinetti Vestfrost-brändille.

Tutustu koko Vestfrost viinikaappivalikoimaan