Vestfrost MFG 95: Viilein päivitys kesän kuumuuteen

Kesä on parhaimmillaan ja se tarkoittaa ajanviettoa puutarhassa ja grillaamista ystävien ja perheen kanssa. Jos sääjumalat näyttävät hyvät puolensa, kylmiä juomia tarvitaan kesäkuukausina paljon.

Vestfrost MFG 95

Vestfrostin uusimmalla coolerilla - MFG 95:llä - ei ole ongelmaa pysyä viileänä kesähelteissä.

Kuvittele seuraava skenaario: vieraat on kutsuttu kesäjuhliin ja juomat odottavat jo valmiina. Mutta kuinka tehdä tilaa kaikille tölkeille ja pulloille, kun jääkaapissa pitäisi riittää tilaa myös ruoalle?

Vestfrostin MFG 95 -juomakaapissa voit säilyttää esimerkiksi 140kpl 0,33 litran kokoista tölkkiä. Oli kyseessä sitten erikoisoluet, tonicit vai virvoitusjuomat, juomakaappissa voit pitää ne kylmänä sekä näkyvillä kutsuvalla tavalla.

Tekniset ominaisuudet

MFG 95 on varustettu elektronisella kosketusnäytöllä, jossa on valkoinen näyttövalo lämpötilan säätöä ja valvontaa varten. Lisäksi juomakaapissa on tärinävaimennettu kompressori, joka estää juomien hölskymisen pulloissa tai tölkeissä. MFG 95:ssä on myös lämpötilahälytys, joka varoittaa, jos lämpötila nousee suhteessa valittuun asetukseen. Lasiovessa on sävytetty ikkuna ja UV-suodatin, mikä varmistaa, etteivät juomasi joudu alttiiksi auringonvalolle. Juomakaappi voidaan myös lukita, jos esim. lapsilla ei saa olla pääsyä sen sisältöön.

Älykäs side-by-side-ratkaisu

Vestfrostin MFG 95 voidaan edullisesti yhdistää Vestfrostin WFG 47-viinikaappiin. Laitteilla saadaan aikaan kaunis side-by-side ratkaisu, jolla voit varmistaa viinin oikean lämpötilan ja samanaikaisesti säilyttää muut juomat viileänä ja kutsuvina. Kaappien korkeuden ansiosta ne voidaan helposti sijoittaa pöytätason alle. Jos valitset integroitavan ratkaisun, voit ostaa Grab List-lisätarvikkeen verkkokaupastamme.