06/27/2022

Vestfrost MFG 95: Viilein päivitys kesän kuumuuteen

Kesä on parhaimmillaan ja se tarkoittaa ajanviettoa puutarhassa ja grillaamista ystävien ja perheen kanssa. Jos sääjumalat näyttävät hyvät puolensa, kylmiä juomia tarvitaan kesäkuukausina paljon.

Vestfrost MFG 95

Vestfrostin uusimmalla coolerilla - MFG 95:llä - ei ole ongelmaa pysyä viileänä kesähelteissä.

Moni tuntee jo Vestfrost-viinikaapit ja niiden korkean laadun ja ominaisuudet. Nyt EICO esittelee älykkäitä uutuuksia vuoden 2022 valikoimaan. Pieni älykäs yksityiskohta, joka luo enemmän tilaa jääkaappiisi ja tarjoaa mahtavia mahdollisuuksia esitellä juomasi.

Kuvittele seuraava skenaario: vieraat kutsutaan kesäjuhliin ja juomat odottavat valmiina. Mutta kuinka tehdä tilaa kaikille tölkeille ja pulloille, kun jääkaapissa pitää olla tilaa myös ruoalle? Ratkaisu on cooler. Vestfrostin MFG 95 -coolerissa voit säilyttää esimerkiksi 140kpl  0,33 litran kokoista tölkkiä. Päätät itse, onko kyseessä koristeelliset erikoisoluet, tonicit vai virvoitusjuomat, jotka tulee pitää näkyvissä kutsuvalla tavalla ja kylmänä.

Tekniset ominaisuudet

MFG 95 on varustettu elektronisella kosketusnäytöllä, jossa on valkoinen näyttövalo lämpötilan säätöä ja valvontaa varten. Lisäksi coolerissa on tärinävaimennettu kompressori, joka estää juomien hölskymisen pulloissa tai tölkeissä. MFG 95:ssä on myös lämpötilahälytys, joka varoittaa, jos lämpötila nousee suhteessa haluttuun asetukseen. Lasiovessa on sävytetty ikkuna ja UV-suodatin, mikä varmistaa, etteivät juomasi joudu alttiiksi auringonvalolle. Cooler voidaan myös lukita, jos esim. lapsilla ei saa olla pääsyä coolerin sisältöön.

Älykäs side-by-side-ratkaisu

Vestfrostin MFG 95 voidaan edullisesti yhdistää Vestfrostin viinikaappiin WFG 47. Laitteilla saadaan aikaan kaunis side-by-side ratkaisu, jolla voit varmistaa viinin oikean lämpötilan ja samanaikaisesti säilyttää muut juomat viileänä ja kutsuvina. Kaappien korkeuden ansiosta ne molemmat voidaan helposti sijoittaa pöytätason alle. Jos valitset integroitavan ratkaisun, voit ostaa Grab List-lisätarvikkeen verkkokaupastamme.