01/05/2020

Tanskalainen EICO valloittaa suomen liesituuletinmarkkinoita

Tanskan johtava kodinkoneiden toimittaja ja liesituuletin-spesialisti Eico jatkaa pohjoismaista kasvuaan ja "valloittaa" Suomen markkinoita maajohtaja Kim Kanervon johdolla.

Brønderslev, 7. Lokakuu 2020 - EICO, yksi Tanskan johtavista kodinkoneiden toimittajista on onnistuneesti laajentanut Suomeen vuoden alussa aloittaneen maajohtajan johdolla, jonka tavoitteena on ollut varmistaa yrityksen menestys ja aseman uusilla markkinoilla.

- Suomeen laajentaminen oli jatkoa pohjoismaiselle strategiallemme Eicossa. Olemme jo markkinajohtaja Tanskassa, ja sekä Ruotsissa että Norjassa olemme viime vuosien aikana vakiinnuttaneet jalansijaa onnistuneesti, joten seuraava luonnollinen kehitysaskel pohjoismaisten tavoitteidemme saavuttamiseksi oli kääntää katse kohti Suomea, Eicon toimitusjohtaja Michael Jacobsen toteaa.

Eico on markkinajohtaja etenkin liesituulettimien ja -kupujen saralla, mutta valikoimasta löytyy myös viinikaappeja, liesitasoja, uuneja, pesualtaita ja jätejärjestelmiä. Yksi syy menestykseen on ollut se, että yritys tarjoaa markkinoiden laajimman ja monipuolisimman tuotevalikoiman, joka on jaettu niin matalaan, keski- kuin myös korkeaan segmenttiin. Tämä mahdollistaa sen, että valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Muissa Pohjoismaissa Eico tunnetaan erityisesti eksklusiivisista kodinkoneista, joissa yhdistyy ainutlaatuinen muotoilu ja edistykselliset teknisetominaisuudet. Kuluvan vuoden alussa Eico nimitettiin italialaisten Elica design-liesituuletinmerkin ainoaksi valtuutetuksi jakelijaksi kaikissa Pohjoismaissa. Eicon Elica-tuotevalikoiman kruununjalokivi on huippusuosittu NikolaTesla sarja, joka koostuu induktiotasoon integroiduista liesituulettimista.

-Meidän tavoitteena on tarjota tuotevalikoima, joka koostuu laadukkaista tuotteista, joilla on pitkä käyttöikä, korkea hyötysuhde ja alhainen energiankulutus, tietenkään unohtamatta modernia ja uniikkia muotoilua. Samaan aikaan Eicon vision ja arvojen ytimessä on korkea palvelutaso sekä ainutlaatuinen läsnäolo asiakkaille ja loppukäyttäjille. Tämä on tavoite, johon tähdätään myös Suomessa, kertoo Kim Kanervo.

-Eico on menestyksekäs ja kokenut yritys, jolla on erittäin hyvä maine Pohjoismaissa. Olen erittäin tyytyväinen, että olen saanut tämän tilaisuuden hyödyntää omaa osaamistani ja näin johtaa Eicon menestystä uusilla pohjoismaisilla markkinoilla, Kim Kanervo jatkaa.

 

Yhteydenotto:

Michael Jacobsen, CEO, Eico AS, puh: +45 4016 3544, email: mj@eico.dk

Kim Kanervo, Maajohtaja/Myyntipäällikkö, Eico Finland, puh: +358 40 670 5222, email: kk@eico.fi