Uutuudet

Galileo Stripes
Galileo Stripes

Galileo-perhe laajenee uusilla tehokkailla malleilla

Galileo-perhe laajenee kolmen erittäin mielenkiintoisen mallin myötä; Galileo Slim, Galileo Linear ja Galileo Stripes. Kyseessä ovat Faberin uudet innovatiiviset mallit, jotka ovat syntyneet  yli 60 vuoden ilmanvaihtokokemuksen tuloksena. Faber on käyttänyt paljon resursseja ja tietotaitoa luodakseen suorituskyvyltään erinomaisia ja tyylikkäitä malleja, jotka sopivat täydellisesti skandinaavisen kodin sisustukseen.

Sekä Linear että Stripes liikuttavat ilmaa jopa 9,9 metriä sekunnissa. Tämän lisäksi kolmikon huippumalli Stripes tulee eksklusiivisen mustan mattalasin ja valkoisen näyttövalon kanssa. Kaikista malleista löytyy autoaspiration sekä keep warm- ja silta-toiminnot.

Galileo Stripes
Galileo Stripes
Galileo Linear
Galileo Linear
Galileo Slim
Galileo Slim
Galileo Linear
Galileo Linear
Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module

Modular + Shelf Module

Modular on seinään asennettava liesikupu, jossa on tehokas moottori. Malli on samanaikaisesti moduulijärjestelmäksi ja sitä voidaan mukauttaa erikseen ostettavilla lisähyllymoduuleilla. Tämän mahdollisuuden avulla voit luoda designelementin, joka sopii täydellisesti yhteen keittiön muun ilmeen kanssa.

Liesituulettimen valoa voidaan himmentää puoleen voimakkuuteen. Hyllymoduuleissa on vastaava valaistus, ja kun järjestelmä on asennettu, voidaan kaikkia valoja ohjata yhdessä liesituulettimen ohjauksen kautta.

Raamit ovat metallia ja sävytetty lasi on elegantti valinta avohyllyille, ja oli valintasi sitten pelkkä liesituuletin, yhdellä tai kahdella tai ehkä useammalla hyllymoduulilla, järjestelmä sopii täydellisesti industriaaliseen keittiötyyliin.

Modular + Shelf Module
Modular + Shelf Module
Pure Black
Pure Black
True Double Black
True Double Black

Uudet viistomalliset liesituulettimet Faberilta

Nämä uudet viistomalliset liesituulettimet Faberilta erottuvat mustilla pohjasuodattimilla, jotka on kulmautettu niin, että imu tapahtuu joka sivulta.

Saatavilla on kolme erilaista 80 cm:stä mallia, joissa on poikkeuksellisen hiljainen äänitaso. Mallista riippuen vain 56 dB maksimiteholla ja imuteho jopa 790 m³/h intensiivikäytössä. Energialuokka on A+ tai A, ja kaikki kolme liesituuletinta tulevat erittäin hyvällä valaistuksella, jotka sijaitsevat sivuilla ja levittävät valon näin koko liesitasolle.

Yhtenä hienona yksityiskohtana on erillisen teräksisen suodattimen sijaan värillinen musta suodatin, joka kulkee yhtenä kappaleena liesituulettimen läpi. Liesituulettimet toimitetaan aktiivihiilisuodattimella, mutta niihin on myös mahdollista asentaa taaksepäin suuntautuva poistoilma tai ostaa poistohormi erikseen.

True Black
True Black
True Double Black
True Double Black

Keittiöluksusta edullisesti

Aero on liesitaso-liesituuletin, jonka olemme itse kehittäneet. Se on erittäin kilpailukykyinen tuote ja tulee taatussa Eico-laadussa upeiden lisäominaisuuksien kera.

Liesituuletin liikuttaa ilmaa peräti 9,7 metriä sekunnissa, ja keittotaso sisältää 4 suurta keittoaluetta, joista jokainen on kooltaan 22x20 cm. Lisäksi mallilla on kaksoissilta- ja Stop-And-Go-toiminnot.

Aero
Lausanne
Lausanne

Vankka nelikkö keskusilmanvaihtoon liitettäviä liesituulettimia

Tutustu EICOn neljään uuteen keskusilmanvaihtoon liitettävään liesikupuun, Bern ja Luzern perinteiset t-seinäliesituulettimet sekä Basel ja Lausanne kaappiin integroitavat mallit.

Kaikki neljä ovat peräisin Italiasta ja niissä on erittäin hieno viimeistely, sisältäen kaiken tarvittavan keskusilmanvaihtoon liitettävälle mallille. Malleissa on mm. integroitu potentiaalivapaa kontakti. 

Mallista riippuen toimintoihin sisältyy ajastustoiminto ja 24 tunnin ilmanvaihto (Puhdistus tekniikka), jossa liesituuletin voidaan asettaa pakotettuun ilmanvaihtoon tiettynä ajanjaksona joka tunti - 24 tunnin ajan, mikä varmistaa erityisen hyvän ilmanvaihdon asunnossa.

Luzern
Luzern
Bern
Bern
Basel
Basel