NikolaTesla Unplugged

NikolaTesla Unplugged on voittanut useita palkintoja innovatiivisuudestaan, muotoilustaan ja toimivuudestaan. Malli nostaa estetiikan seuraavalle tasolle, sillä se on viimeistelty analogisilla ohjauspainikkeilla, jotka paitsi parantavat tuotteen ulkonäköä, myös helpottavat käyttö taaten hyvän ja intuitiivisen ruoanlaittokokemuksen.

NikolaTesla Unplugged

Galileo Smart BK 600 - Yhdistelmämalli, jossa keittotasoon integroitu liesituuletin 8,8 m/s imuteholla.  

NikolaTesla FIT 3Z – maailmanuutuus

NikolaTesla Fit 3Z on maailman ensimmäinen kolmialueinen induktioliesi integroidulla liesituulettimella, jonka leveys on vain 60 senttimetriä. Vaikka se on vain 60 senttimetriä, kaikki älykkäät yksityiskohdat on otettu huomioon. Se on esimerkiksi varustettu erityisen suurella keittoalueella, joka on suunniteltu kaikille, jotka eivät halua tinkiä tyylistä ja mukavuudesta sisustuksen ja ruoanlaiton suhteen.

NikolaTesla FIT 3Z
NikolaTesla Alpha

Joustava asennus NikolaTesla Alphalla

NikolaTesla Alpha sopii täydellisesti valtaosaan skandinaavisista keittiöistä, samalla taaten korkean laadun sekä imu- ja induktiotehon. Malli on suunniteltu helposti asennettavaksi sekä 80 cm:n että 90 cm:n moduuleihin tarpeen mukaan. 78 cm leveä pinta sopii saumattomasti mihin tahansa keittiöön.

NikolaTesla Switch Glow – yksinkertainen, intuitiivinen ja täynnä älykkäitä ominaisuuksia

NikolaTesla Switch Glown on suunnitellut italialainen Fabrizio Crisà, joka on useiden Elican uraauurtavien liesitaso-liesituulettimien takana. NikolaTesla Switch Glow on tyylikäs ratkaisu valkoisella näyttövalolla, mikä voidaan sovittaa pohjoismaisiin keittiöihin sekä suorituskykynsä että tyylinsä puolesta.

NikolaTesla Switch Glow

Udine - Viistomallinen seinäliesituuletin luonnonmateriaali pinnalla. Väri: Grey Stone.

Phantom Mini - täydellinen pieneen keittiöön

Phantom Mini sopii erityisesti pieniin tiloihin, koska se voidaan asentaa 60 cm:n moduuliin. Mallissa on hiiliharjaton moottori sekä kokonaan musta lasi pinta. Se on saatavana sekä hormiin asennettavana että aktiivihiilisuodatinmallina. Mallissa on 10,6 m/s maksimiteho, matala äänitaso max. 62/63 dB(A), yhdistettynä hyvään käyttöliittymään ja ajattomaan muotoiluun. Se on täydellinen lisäys EICO:n Phantom-tuoteperheeseen.

Phantom mini
NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL

NikolaTesla Fit XL on palkittu yhdistelmäratkaisu, jossa on keittotasoon integroitu liesituuletin. NikolaTesla Fit XL:llä on 5,1 m/s maksimiteho, matala melutaso 61 dB(A) maksimi imuteholla, sekä hyvä käyttöliittymä että elegantti muotoilu. NikolaTesla Fit XL-malli sopii myös 80 cm:n kaappiin.

Udine

Uusi kalteva Udine on saatavana 60 ja 80 senttisinä versioina kolmessa eri kivimateriaalissa; Stone, Grey stone (kuvassa) ja Black stone. Kaikissa malleissa on hiiliharjaton moottori. Liesituulettimen äänitaso on alhainen 61 dB(A) maksimi imuteholla ja energialuokka A++. Koska etuosa on valmistettu luonnonmateriaalista, värisävyt ja koostumus voivat vaihdella.

Udine

Prime flow® -kanavajärjestelmä 

Ovale

Seinään kiinnitettävästä Ovale-liesituulettimesta on saatavana kolme upeaa versiota: messinkinen, mattavalkoinen ja mattamusta kuparisilla yksityiskohdilla. Ovale antaa keittiölle luonnetta persoonallisella muotoilullaan ja varmistaa samalla hyvän työympäristön pienellä syvyydellään. Sen äänitaso on erittäin alhainen, 58 dB(A) maksimi imuteholla. Liesituulettimessa on suoraan taaksepäin suunnattava poistoputki.

Ovale
Brescia

Brescia 60/80 X Link

Brescia on varustettu ammattimaisilla rasvasuodattimilla ja eksklusiivisella muotoilulla. Bresica on saatavana 60 X - Link mallina ja 80 X - Link mallina ja se on tarkoitettu asennettavaksi yläkaappiin. Mallit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja niissä on kosketusohjaus. Äänitaso on alhainen, 61 dB(A) maksimi imuteholla ja sen moottorin suorituskyky on yhtä korkea kuin 520 (623) m3/h. Malleissa on EicoLink -ominaisuus, mikä tarkoittaa, että se voidaan yhdistää ja käyttää yhdessä EicoLink-merkittyjen keittotasojen kanssa.

Prime flow® - takaa optimaalisen asennuksen

EICO esittelee upouuden patentoidun Prime flow® -kanavajärjestelmän, joka takaa liesituulettimen optimaalisen asennuksen. Prime flow®:n kokoaminen on tehty mahdollisimman helpoksi - Paina. Klikkaa. Valmis. Järjestelmä kootaan kokonaan ilman työkaluja, silikonia tai teippiä ja se tarjoaa monia vaihtoehtoja tilaa säästävään asennukseen.

Prime flow

Muita valikoimamme liesituuletin uutuuksia