05/30/2022

Phantom Premium: Uusi tanskalainen keittotasovalikoima huippuluokan ominaisuuksilla

Phantom on tanskalaisen EICO:n oma keittotasosarja, jonka monet tuntevat parhaiten liesituuletin-induktioliesitasoyhdistelmästä. Phantom Premiumia kehitettäessä on ollut tärkeää, että keittotaso on tyylikäs ja esteettinen ja tekniikka on korkeimmalla tasolla.

Phantom Premium

Siksi tekniikassa ja laitteiden muissa osissa on käytetty vain parhaista parhaimpia komponentteja tanskalaiseen designiin yhdistettynä.

Jännittävä kilpailija A-luokan brändeille

"Phantom Premium koostuu saksalaisen EGO:n liesiteknologiasta ja saksalaisen ebmpapstin moottorista. Ebmpapst toimittaa huippuluokan moottoreita muun muassa A-luokan brändeille. Sama koskee EGO:ta, joka on elektroniikan takana monissa korkeatasoisissa tuotteissa. Toisin sanoen olemme valinneet parhaimmista, kun on kyse saksalaisesta laadusta ja osaamisesta. Kaunis musta lasi on valmistettu Ranskassa. Myös tassä kohtaa laatu on jälleen kerran ollut tärkeintä ja teemme yhteistyötä korkealaatuisen valmistajan kanssa", sanoo Niels Poulsen, EICO:n CSO. 

Yksityiskohtaisuutta

Sarjan uusi tulokas, Phantom Premium, on nerokas kokonaisuus. Se tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn jopa 6,2 m/s, siinä on selkeä ja hyvä ohjauspaneeli, se on erittäin hiljainen äänitason ollessa vain 58 dB (A) suurimmalla normaaliteholla ja näiden lisäksi, se on muotoiltu tyylikkäästi ja ajattomasti kaunistaen skandinaavisia keittiöitä tulevina vuosina.

EICO:lla pienet yksityiskohdat ovat tärkeitä. Siksi olemme lisänneet hieman ylimääräisiä,  herkullisia yksityiskohtia aspiraatioliesitasoihimme. Erikoisuutena Phantom Premiumissamme on valkoinen näyttövalo punaisen valon sijaan, jonka monet saattavat tuntea markkinoiden muista liesituuletinmerkeistä. Tämä antaa keittiöösi tyylikkään ja herkullisen yksityiskohdan, jonka ansiosta Phantom Premiumin näytön valo vastaa uunin näytön valoa.

"Kehyksellä" tai ilman

Uudesta Phantom Premiumista on kahta eri mallia: toinen mustalla alumiinikehyksellä ja toinen ilman kehystä keittoosan lasin molemmilla puolilla. Hinta on sama riippumatta siitä, kumman valitset. Molemmat mallit toimitetaan sekä aktiivihiilisuodatin- että hormiliitäntäisenä mallina. Mukana tulevat kaikki tarvikkeet joten erillisiä lisätarvikkeita ei tarvitse ostaa.

Voit tutustua uusiin malleihin useimissa kodinkone- ja keittiöliikkeissä. Löydät lähimmän jälleenmyyjän Phantom-tuotteiden yhteydestä verkkosivuiltamme.

EICOn valikoimassa on nyt 10 erilaista Phantom-mallia. Voit tutustua uuteen Phantom Premiumiin ja muihin malleihin täällä