Aspiration hobs EICO

Suosittuja malleja

Avara keittiö ilman näköesteitä

Liesi ja liesituuletin ovat välttämättömiä jokaisessa keittiössä, joten miksi niitä ei yhdistäisi yhteen ja samaan laitteeseen. Induktiotaso-liesituuletin on innovatiivinen ratkaisu, joka on samaan aikaan erittäin tyylikäs, tehokas sekä hienoeleinen, ja siten sopii muotoilultaan täydellisesti nykypäivän keittiötrendeihin. Yhdistelmämalli on helppo sijoittaa lähes minne tahansa, vaikka keittiösaarekkeeseen tai suoraan ikkunnan eteen, ja se ei luo näköestettä ja vie tilaa kuten perinteiset liesituulettimet. Siksi se onkin erinomainen valinta etenkin avokeittiöihin.

Maksimaalinen imuteho jopa 6,2 m/s

Phantom-mallin imuteho on markkinoiden kärkipäässä jopa 6,2 m/s nopeudella. Tämä tarkoittaa, että imuteho on jopa 5 kertaa vahvempi kuin nopeus, jolla vesihöyry normaalisti nousee. Siten käryt ja höyryt imetään alas tuuletinyksikköön sitä mukaa, kun niitä syntyy.

Lue lisää
Phantom fra EICO
Galileo Smart

Italialaista luksusta

Italialaisen valmistajan, Faberin, Galileo Smart-malli on ylellinen ja huomaamaton liesi-liesituuletin yhdistelmä. Galileo Smart on varustettu ainutlaatuisella vedenpitävällä moottoritekniikalla ja se on niin kompakti, että jättää alla olevaan laatikostoon käyttötilaa.

Lue lisää

Palkittu italialainen tuotesarja

Italialainen NikolaTesla tuotesarja Elicalta on voittanut useita kansainvälisiä suunnittelu palkintoja. NikolaTesla on kompakti, hiljainen ja älykäs laite, jossa ilmanvaihto, moottori ja suodatin on sisäänrakennettu induktiotasoon. Sen muotoilu on virtaviivaista ja materiaalit korkealuokkaisia. NikolaTesla malleja löytyy myös valkoisena ainoana luokassaan.

Lue lisää
Aspiration hobs fra EICO